Markiser till alla lägenheter i bostadsrättsföreningen i Stockholm blev ett rejält lyft

27 mars 2023 Staffan Ehrlin
Markiser Stockholm

editorial

Markiser har funnits i århundraden, men många av oss uppskattar inte fullt ut deras användning i modern tid. För dem som bor i en bostadsrättsförening är installationen av markiser en särskilt fördelaktig uppgradering – en som kan ge praktiskt skydd samt estetiskt tilltalande tillägg till varje byggnads exteriör. På vår bostadsrättsförening beslutade vi nyligen att göra detta tillägg och resultaten har varit helt anmärkningsvärda! Det har inte bara gett nödvändig skugga för att skydda de boende från starkt solljus, utan det har också ökat värdet och den visuella attraktionen i alla våra byggnader. Låt oss ta en titt på hur dessa älskade armaturer framgångsrikt infördes i våra lägenheter och varför de är en sådan tillgång överlag.

 

Först sökte vi efter de mest kostnadseffektiva och visuellt tilltalande alternativen. Vi övervägde en rad olika material som aluminium eller canvas, men bestämde oss slutligen för lätta men hållbara akrylmarkiser för våra byggnader. Detta material var lätt att installera, gav stark täckning från hårt solljus och gav dessutom en attraktiv stil till våra lägenheter.

Markiser Stockholm

Leverantör av markiser Stockholm

Vi samarbetade sedan med våra lokala leverantör för att installera markiserna på alla våra byggnader. Det var förvånansvärt enkelt och okomplicerat och krävde minimalt med ytterligare arbete utöver mätningar och konstruktionsöverväganden. Inom några dagar hade vi effektivt förvandlat alla våra byggnader med dessa vackra tillägg – de gav oss det nödvändiga skyddet mot UV-strålar samtidigt som de förbättrade det övergripande utseendet.

 

Slutligen kontrollerade vi resultaten och upptäckte med glädje att våra föreningsmedlemmar älskade markiserna. De gav inte bara ett välbehövligt skydd mot solen i vissa områden, utan gav också en attraktiv estetik åt byggnaderna – något som säkert skulle öka deras värde. De boende kände sig säkrare med dessa inventarier på plats och det gav en verklig känsla av komfort och trygghet.

 

På det hela taget är vi mycket nöjda med installationsprocessen och de resultat som vår bostadsrättsförening har uppnått. Markiser är ett ovärderligt tillskott till alla flerbostadshus, de ger praktiskt skydd samtidigt som de ökar den visuella attraktionen – något som alla boende kan njuta av!

Fler nyheter